Kontakta oss

Veda Lila established

Ayurveda in Sweden 1988

Contact us

We love to hear from our customers! Please get in touch with us if you have questions about Ayurveda, want to be a retailer or have ideas and suggestions how we can progress and maintain and vision.

If you want to ask our team of ayurvedic experts, please us this for form.


Kontakta oss
Skickar

 Vision

Vår vision är inspirerad av den Ayurvediska definitionen för hälsa som i korthet beskrivs som ett tillstånd av balans och harmoni där vi erfar ett mentalt, fysiskt och socialt välbefinnande.

Ekologisk produktion

Vi stödjer ekologiskt produktion som är ren från kemikalier och bekämpningsmedel.

Våra värderingar

Service och kvalite är en del av våra värderingar. Utifrån detta ser företaget som sin plikt att erbjuda produkter av mycket hög kvalite, och ha en trovärdig och lyhörd service som är baserad på en bred mångårig kunskap och erfarenhet. Vi vill i denna anda dra vårt strå till stacken och verka för att hälsa och fred ska bli det som kommande generationer ärver från oss.

Kosttillskott från Maharishi Ayurveda kontrolleras noggrannt

Våra kosttillskott från Maharishi Ayurveda testas bl a av oberoende europeiska laboratorier så att vi kan garantera produkter fria från tungmetaller (som t ex bly), svamp och mögel.

Maharishi AyurvedaProdukterna tillverkas traditionsenligt – men i moderna fabriker där hygien och säkerhet prioriteras. Produkterna testas mycket noga, toppmodern kvalitetskontroll används för att garantera högsta kvalitet.

Maharishi Ayurveda har kommit att bli ett ledande företag på området. Företaget är ISO 9001-certifierat (2001) och nyligen fick man Världshälsoorganisationens (WHO) Certification of Good Manufacturing Practice (GMP)

Shop and health center

Barnhusgatan 1
111 23 Stockholm
phone +468-21 53 30

Email

info@vedalila.se

Opening hours

Monday–Friday 11–18
Saturday 11–14