Kontakta oss

Veda Lila etablerade

Ayurveda i Sverige 1988

Kontakta oss

Kontakta oss om du har frågor om ayurveda och produkter, vill bli återförsäljare eller har förslag och idéer hur vi kan utvecklas i vår strävan att uppnå och behålla vår vision.

Vi tycker alltid det är kul att höra från våra kunder och vänner så tveka inte att ta kontakt med oss.

Om du har frågor till vårt team med ayurvedaexperter så använder du formuläret som du hittar här.


Kontakta oss
Skickar

 Vision

Vår vision är inspirerad av den Ayurvediska definitionen för hälsa som i korthet beskrivs som ett tillstånd av balans och harmoni där vi erfar ett mentalt, fysiskt och socialt välbefinnande.

Ekologisk produktion

Vi stödjer ekologiskt produktion som är ren från kemikalier och bekämpningsmedel.

Våra värderingar

Service och kvalite är en del av våra värderingar. Utifrån detta ser företaget som sin plikt att erbjuda produkter av mycket hög kvalite, och ha en trovärdig och lyhörd service som är baserad på en bred mångårig kunskap och erfarenhet. Vi vill i denna anda dra vårt strå till stacken och verka för att hälsa och fred ska bli det som kommande generationer ärver från oss.

Kosttillskott från Maharishi Ayurveda kontrolleras noggrannt

Våra kosttillskott från Maharishi Ayurveda testas bl a av oberoende europeiska laboratorier så att vi kan garantera produkter fria från tungmetaller (som t ex bly), svamp och mögel.

Maharishi AyurvedaProdukterna tillverkas traditionsenligt – men i moderna fabriker där hygien och säkerhet prioriteras. Produkterna testas mycket noga, toppmodern kvalitetskontroll används för att garantera högsta kvalitet.

Maharishi Ayurveda har kommit att bli ett ledande företag på området. Företaget är ISO 9001-certifierat (2001) och nyligen fick man Världshälsoorganisationens (WHO) Certification of Good Manufacturing Practice (GMP)

Butik och hälsocenter

Barnhusgatan 1
111 23 Stockholm
tel 08-21 53 30

E-post

info@vedalila.se

Öppettider

Måndag–fredag 11–18
Lördag 11–14