Senast uppdaterad 21 December, 2018 av Veda Lila

God jul och gott nytt år

Vi startade Veda Lila 1988 på Bjursholmsplan i Stockholm, och på den tiden var Ayurveda i princip okänt här i väst. Produkterna var inte så många till att börja med, men vi hade en liten entusiastisk kundkrets. Eftersom vi inte hade datorer på den tiden så var det telefon, papper och penna som gällde.

1992 flyttade vi till Birger Jarlsgatan och entusiasmen var hög hos både oss och den växande kundkretsen. En uppskattad klinik för Panchakarma och andra ayurvediska behandlingar sattes upp.

1996 kände vi att lokalen var för stor för vår kapacitet och flyttlasset drog till nuvarande Barnhusgatan. Där kunde vi fortsätta med både butiken och de ayurvediska behandlingarna. Det var lugnt och mysigt till en början, men rätt snart blev det mycket att göra och vi fick inte plats med hela verksamheten. Konsultationerna och behandlingarna flyttades till Luntmakargatan och Sollentuna. På Barnhusgatan fokuserade vi på försäljning i butiken samt via postorder. Teknologin utvecklades och vi skaffade en webbplats med både kunskap och produkter och vi utvecklar oss hela tiden.

Ayurveda blir alltmer känt och populärt, och det tack vare nöjda kunder, artiklar, yoga, resor till Indien och ett fantastiskt hängivet gäng som jobbat med oss hela vägen. Och tack vare er kunder, både trogna som nya!