Butiken

 

Ayurvedisk hälsokonsultation

Skräddarsy ditt personliga hälsoprogram

Boka konsultation 

Vår Ayurvedaexpert Peter Ljungsberg har arbetat med Ayurveda sedan 1985. Han ställer diagnos bland annat utifrån din puls för att fastställa din kroppstyp och kan ge hälsoråd direkt anpassade till behoven hos din konstitution. Det hjälper dig att utveckla och bibehålla god hälsa.

Ayurveda förebygger sjukdomar genom att på ett tidigt stadium ta hand om sådana obalanser som senare skulle kunna leda till utvecklandet av sjukdomar. Många friska söker också i syfte att förebygga ohälsa i framtiden.

Peter har haft mer än 3000 klienter, med en mycket varierande hälsoproblematik. Vanligt är t ex mag-tarmproblem, smärta, övervikt, ätstörningar och inte minst stressrelaternade problem som t.ex sömnstörningar, oro och trötthet. Han leder kurser och seminarier om Ayurveda och medicinsk helhetsterapi och föreläser regelbundet på Karolinska Institutet och Uppsala Universitet. Peter anlitas även som konsult i frågor som rör hälsa och personlig utveckling i arbetslivet, både för grupper och för personlig coaching.

Peter har förutom sina ayurvediska utbildningar, som omfattar olika behandlingsformer och pulsdiagnostik, en fyraårig utbildning som psykosyntesterapeut på psykosyntesakademin i Stockholm. Han tar även emot för samtal.

Du får ett skräddarsytt hälsoprogram med enkla men effektiva rekommendationer för dina dagliga rutiner, diet, kosttillskott m.m.

Erfarenheter

En av de bättre saker som hänt i mitt liv var när jag gick på en ayurvedisk hälsokonsultation hos Peter Ljungsberg.

Jag hade då under drygt 5 års tid haft en besvärlig tarmsjukdom, Ulcerös colit, och provat en hel del olika läkemedel utan större framgång.

Peter ställde frågor, lyssnade och läste min puls, därefter fick jag enkla naturliga råd att följa. Jag var noga med att följa de råd jag fått och började ganska snart att uppleva en förbättring av mitt hälsotillstånd. Efter ett halvår så hade inflammationen läkt ut. Under tiden kunde jag följa den succesiva förbättringen via blodprov och undersökningar eftersom jag gick på täta kontroller hos en mag- och tarmspecialist.

Jag vill varmt rekommendera alla som fått diagnosen Ulcerös colit och även andra magproblem att gå på en ayurvedisk hälsokonsultation för att kunna förbättra och stärka sin hälsa.

– Inger Lindell